torsdag 12 februari 2015

Vitt högblankt golv

Vi valde ett likadant golv som vi lagt i sovrummet dvs ett vitt och blankt golv från Forbo som dom kallar ocean. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för högblankt golv. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


I nästan varenda inredningsblaska finns det ngt rum med ett vitt högblankt epoxigolv, vrålsnyggt tycker jag. Hos golvpoolen hittar du ett stort utbud av ljusa och snygga golv från många tillverkare. Alltid fri frakt och gratis varuprover!

När kollektionen kom innehöll den golv inspirerade. Laminatgolv Wineo Color Vit Högglans. Golvet finns med högblank eller matt yta i färgerna vitt.


Har du tröttnat på ditt golv ? Måla vitt eller svart, välj plastgolv eller rustika plankor. Eller inred med mattor för att. Måla golvet är ett enkelt och billigt sätt att uppdatera ditt kök utan att riva upp.


Ljus industristil där betonggolvet matchas med högblankt vitt och ljust.

Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett. Hitta rätt färg och lack för ditt golv hos oss. Förnya hela huset, eller i alla fall ett rum med ett golv i vitt. Här får du veta vad du behöver för att göra jobbet bra från början.


Läser runt på nätet och förstår att det finns många som vill ha vita golv , men som inte vågar måla. Högblankt golv som reflekterar ljuset. Ska byta golv i vårt sovrum.


Det som är där nu är laminat, ek. Jag vill ha vitt golv och då ganska kritvitt. Vitt kakel är snyggt och praktiskt i kök och badrum. Skimrande mosaik för både vägg och golv. Rummet hade nog blivit lite för mörkt med så mycket valnöt.


Efter lite övertalning gick Hantverkarklas med på. Ofta tillverkas laminatgolv av tre skikt, något som i sig är en fördel eftersom golvet blir mycket tåligare än ett vanligt trägolv. Vi hjälper dig att hitta rätt laminatgolv högblank Golv och göra ett billigt tryggt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg