måndag 16 februari 2015

Expanderplugg gips

Vi har alla tänkbara maskiner, elverktyg eller vad du kan tänkas behöva. Se vårt sortiment direkt online! Hitta lägsta priset på Gips. Mollyplugg för medeltung infästning i gips -, spån- och träfiberskivor. En expanderplugg i gummi är lätt att montera.


Du trycker in pluggen i det förborrade hålet. När skruven Bras åt ”sväller” gummit på väggens baksida. Lämplig för montering av inredningsdetaljer, skenor, läkt mm.


Vid montering expanderar plåtvingarna på. Hej, Någon som har ett bra tips på hur man får bort alternativt fixar till expanderplugg (metall) som sitter i gipsvägg? Vi vill att människor ska vilja fixa.


Helst med så lite åverkan. Expanderplugg för dubbelgips. Unsubscribe from Ellen Sundh?


Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i innertak av gips. Här visar vi dig några av de vanligaste krokarna,. Populära märken, bästa priserna, experttips om hur du hittar rätt storlek. Essve erbjuder en rad produkter för gipsinfästning. För att ditt montage ska bli så stabilt och säkert som möjligt är det viktigt att du väljer en.


Metallexpander med kombikrysskruv används för montage i gips , spånskivor samt i akustikplattor mm. Den används för att hänga upp tyngre föremål på väggar av skivmaterial. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Förborra med en borr vars diameter motsvarar hylsan hos gipsexpandern, tryck sedan fast expandern och skruva med.


Passar de flesta material, klarar även lättare infästning i gips. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Detta är en mollyplugg aka expanderplugg aka ett gipsankare. Denna typen av plugg används när man ska sätta upp saker på gipsväggar.


Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. HM är förmonterad med skruv eller krok (metrisk gänga) och kan fästa upp exempelvis väggskåp, tavlor, garderobskåp, lampor mm. Kan användas för samtliga.


Används vid infästning i gipsskivor och är avsedd för montage i gips. Ser ut som en stor skruv som man kan skruva in sin egen skruv i. Gyproc Robust har ännu bättre mekaniska egenskaper än gips -skivan Normal. Böjstyrkan, tryckstyrkan, slagtåligheten och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg