tisdag 10 februari 2015

Bakkantsbeslag

Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Vi har bakkantsbeslag och karmstift till din dörr. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar. Från villalås till stora låssystem och passersystem.


Bestär av ett slutbleck som montras in i karmen och en platta med två härdade tappar som monteras in i dörren. Kundservice E-butik Läs om leverans, betalning, reklamation, köpvillkor m. Godkänt kompletteringsbeslag för trädörrar. Snabbmonterat med vanliga standardverktyg.


Monteras på några minuter. Välkommen till Låsprodukter! Med våra 1års samlade erfarenhet av låsbranschen hoppas vi kunna ge dig god service och erbjuda lås och. Bakkantsbeslag på gångjärnssidan. Låset är som original ett enkelt.


Det finns två godkända alternativ, bakkantsbeslag eller stift. Vi utför just nu underhåll av vår webbutik och öppnar igen inom kort. För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Just nu pågår en större teknisk uppdatering av beijerbygg.


Vi jobbar så fort vi kan och beräknar att allt ska vara. Utöver det så bör du ha ett bakkantsbeslag eller stiftade gångjärn så även gångjärnssidan av dörren är skyddad. Vad krävs där för att få ett godkänt lås tillsammans med Assa entré?


Jag vet att man förr bara satte in några skuvar, men om jag nu ska sätta in. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Består av ett slutbleck som monteras i karmen och en platta med gripklor som monteras i dörren. Din webbläsare är för gammal.


XL-BYGG Norrby Trä Borås 0. I den här kategorin hittar du låsbeslag och annan tillbehör till din ytterdörr, som till exempel bakkantsbeslag och bakkantssäkringar, cylinderringar. Här finner du en stor del av vårt sortiment. Kontakta oss gärna för en förfrågan eller beställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg