torsdag 26 februari 2015

Plexiglasbord

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för plexiglasbord. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. För de flesta människor är akrylplast mer känt som plexiglas. Vi har lång erfarenhet av produktion.


Klicka här för att se mer. Soffbordet samlar familjen! Komplettera soffgruppen med ett läckert soffbord som utstrålar stil. Se vårt urval av soffbord i spännande design här. Handla från ett brett sortiment av bord på designonline.


Ett bord har många användningsområden och är en självklar möbel i alla hem. I trettio år har vi skapat möbler och skräddarsydda lösningar för privata hem, kontor, restauranger och hotell åt kunder världen över. Fogia grundades under namnet Combiplex av en mycket enkel anledning: De båda grundarna hade en vision om att skapa ett bord av glas och akryl. Dörrförsett plexiglasbord , Optic, med struktur i olika färger.


Viktig information till våra kunder! Vi använder oss av välkända transportföretag för att säkerställa transporter av era best. Vi erbjuder både unika varor och tusentals produkter från hundratals varumärken. Till vänster hittar du de olika produkterna vi erbjuder i vår webshop.


För övriga frågor eller specialprodukter, kontakta oss via mail. Vår produktion jobbar mest i Akrylplast. På ILVA finner du Sveriges bredaste sortiment med skrivbord som är praktiska, läckert designade och i en kvalitet som är högre än priset. Om du klickade på länken i ett. I år har vi hjälpt företag med att skapa inredningar, utställningar och grafik som förmedlar vilka de är och vad de står för.


Med kompetens inom reklam. Idealiskt för all typ av transfertryck. Här köper du ett satsbord till bra pris. Stort sortiment av snygga satsbord.


Skoningslöst avslöjar vårsolen de smutsiga fönsterrutorna. Hitta ett bord som passar. Då är det dags att plocka fram fönsterskrapan. Här ger städproffset Evelyn Kjellberg.


Choose from a broad range of furniture, upholstery, textiles, lighting and more at Habitat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg