onsdag 18 februari 2015

Hyllplan 500

Kvalitet direkt från tillverkaren! Bra fynd från hundratals butiker. Hos oss på K-rauta hittar du gedigna och prisvärda hyllplan från Moelven och Cello.


Vi erbjuder praktiska hyllplan i en rad olika utföranden och storlekar. Melaminbelagd spånskiva med halvblank vit yta. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak.


Lagerhylla Maxi, med galvaniserade hyllplan som klarar 5kg, för skrymmande gods - Alltid fri frakt och minst års garanti. Gerdmans har allt för kontor, lager. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Designa din drömhylla med vårt nya hyllsystem Valrossen. Kombinera hyllplan med hyllbärare precis hur du vill. Stativen är tillverkade av blålackerat stålrör, hyllplan av MDF-board. Vagnarna är utrustade med två fasta och två länkhjul, Ø2x mm.


Hyllvagn för allroundanvändning, förvaring och transport inom lager, industri, kontor m. Vagnen har en pulverlackerad rörstomme samt ett handtag på. Riktigt kraftig och stabil hylla med fem hyllplan , varje hylla klarar en belastning på 5kg. Enkelmontering utan bult - det räcker med en hammare eller gummiklubba. Hyllan är reptålig och vattenavstötande.


Elfa hyllplan , 900x300xmm. Hylla i melamin på spånskiva med kantlist på fyra sidor. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris!


Hyllplanets tjocklek är 18mm. Köp enkelt från oss online. Fraktfritt Få information nu! Lätt och smidig lagerhylla som tar 1kg per hyllplan.


Hyllan är tillverkad av galvaniserat stål och hyllplanen är gjorda av tålig mdf. Vit melaminbelagd 1 alt mm spånskiva. Nya hyllplan eller trött på era gamla konsoler?


Om ni ska byta konsoler till era hyllplan så kan det vara lägligt att kolla på vilken design eller ytbehandling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg