torsdag 5 februari 2015

Impregnerad trall

Jämför priser och läs recensioner på Virke. Tryck impregnerad trall bräda klass AB kan användas som golv på altaner och balkonger ovan mark. Uteplatsens klassiker är vår traditionella tryckimpregnerade gröna trall.


Setra Trall finns i flera dimensioner och med släthyvlad eller rillad yta. Brun impregnerad trall blir vackert grå med tiden. Den bruna färgen kan bibehållas om träet behandlas med pigmenterad träolja. Trall tryckimpregnerad med brun rillning i dimensionerna 28x1mm blir vackert grå med tiden.


Här hittar du tips och information om trall. Trallväljaren Räkna på trallprojektet. Vår trall Se vårt utbud av trall här. Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb? Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall , byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära.


Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Tryckimpregnerad trallbräda impregnerad i klass NTR AB. Används bland annat som golv på altaner och balkonger.


En vacker och hållbar trall gör det möjligt att skapa en umgängesyta för fantastiska vår- sommar och höstdagsupplevelser. Vi tillverkar furutrall i flera olika. Dim Benämning Antal i paket Antal i bunt Pakettyp Längd 28x1IMP Trall ss Furu V NTR AB.


Mycket användbar trall till altanbyggen men kan även användas till andra träkonstruktioner utomhus, ovan mark. Det vanligaste materialet vid bygge av altaner och uteplatser. Hej, tänkte lägga vanlig tryckt trall i mitt kommande uterum, misstänker att det kommer kunna bli riktigt varmt på sommaren för det är isolerglas,. Köp trallvirke på Byggmax. En trall ska fungera som en trall under år.


Till en fasad som är hårt utsatt för väder och vind kan en impregnerad ytterpanelbräda. Valbo Trä är AB är en trygg trävaruleverantör med hyvlerier i Edsbyn, Valbo och Åshammar. Företaget har en lång historia som ger. IMPREGNERAD REGEL IMPREGNERADE SPARRAR. Vi har massor av trall hemma.


Impregnerad furutrall är det vanligaste materialet för byggnation av altaner och uteplatser. All trall från Moelven är impregenerad enligt NTR klass AB vilket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg