måndag 16 februari 2015

Insektsnät fönster

Vi erbjuder måttbeställda fönster. Våra Fönstermästare hjälper dig! Den bästa lösningen för ditt hus. Beställ hem vår utförliga katalog. Välj det fönster som passar dig.


Ditt fönsterbyte ska vara enkelt. Ett Hem Fritt Från Flugor. Shoppa bekvämt direkt från soffan. Ordentliga myggnät till dina fönster. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Levereras monteringsfärdigt. Välkommen till ett insektsfritt inomhusklimat. Rullnät fönster Pris från: 950. Håll krypen utanför med smart nät för fönster och dörrar.


Monteras enkelt och smidigt. Insektsnäten passar fönster som. Heta sommardagar och varma nätter vill vi kunna vädra utan att få in mygg, getingar och andra insekter i huset. Därför erbjuder vi måttanpassade insektsnät i. Tesa insektsnät används till fönster som öppnas inåt.


Nätet ger ett effektivt skydd mot insekter och har en hög nätkvalitet som kan återanvändas många gånger. Vi har tagit fram ett genomsnitt av det som finns på marknaden, och. Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Hitta Det Du Söker Och Jämför Priser I Flera Hundra Nätbutiker.


Kvalitet direkt från tillverkaren! Skydda ditt hem och dina växter mot insekter och oinbjudna gäster under sommarhalvåret. I K-rautas stora sortiment hittar du insektsskydd i form av insektsnät och. Denna modell är ett upprullningsbart nät med sidoskenor i aluminium.


Borstlist i sidoskenorna stänger ute insekter på ett. Håll mygg, flugor och andra insekter utomhus med diskreta och lättmonterade myggnät ( insektsnät ). Myggnätet monteras enkelt på fönstrets karm. När sommaren börjar komma så blir det oftast varmt och man vill gärna ha altandörren öppen eller ett fönster på glänt.


Vi ger års garanti på våra produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg