tisdag 3 februari 2015

Storgatsten pris

Jämför Nätbutikers Priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Storgatsten Bohus i grå och röd nyans. Portugisisk Smågatsten Råkilad Säck. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Lyxig natursten för stad och villa. Den klassiska gatstenen ger ett exklusivt och tidlöst intryck. Små- och storgatsten är mycket använd som gatubeläggning i. Det finns olika storlekar uppdelat i storgatsten och smågatsten och går att kombinera i olika mönster. Skapa en gammeldags miljö med en ny sten!


Råklippt smågatsten, storgatsten och knott. Frakt tillkommer på priserna ovan beroende på mängder och avstånd. Spara - På Online Shopping. Begagnad storgatsten med den slipade ytan.


Finns som små- och storgatsten. Vi har även svensk gatsten i flera olika färger. Gatsten är en klassisk sten som många känner till.


Lagersaldo för storsäckar visas inte på hemsidan (därav lagersaldo- noll). Dessa material finns dock i stort sett alltid i. Utanför Blagoje Vasiljevic står tre trälådor med smågatsten. Pris från 969Kr Exkl moms: 775Kr. Dessutom ligger en hög med stor gatsten bakom lårarna. Den stenen kostar begagnad 750.


Vid order över kvm och leverans i bulk kan vi offerera bättre priser - vänligen kontakta kundtjänst ! Natursten är tidlöst och kräver minimum av underhåll och skötsel i trädgården. Granit-sortimentet finns i färgerna ljusgrå och mörkgrå. Har sett priser från kr upp till per sten och man behöver tydligen st per kvm.


Sedan ska det ju till arbetskostnad och det är där jag är mest osäker. Hittar du en finare svensk nyproducerad smågatsten till bättre pris återbetalar vi mellanskillnaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg