måndag 9 februari 2015

Sandlådesand storsäck

Hasselfors sandlådesand till bra priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Bakbar sand till sandlådor. Används även som fogsand till plattytor.


Lagersaldo för storsäckar visas inte på hemsidan. Du kan få material levererat som storsäck med lyft,. Beställ grus, jor täckbark m. Leverans direkt hem till din trädgård.


Det är praktiskt och ekonomiskt! En flergångssäck som vanligtvis används till spannmål, utsäde, foder och liknande. Som privatperson kan du köpa ett urval av Econovas produkter i storsäck. Vi levererar direkt hem till tomten eller en annan plats som du väljer. Till dig som inte har utrymme för en grus- eller jordhög på tomten erbjuder vi leverans av material i storsäck ca kbm.


Kontakta oss för beställning. Storsäck med bakbar sand för t. Fördelarna med storsäck är många: Bra alternativ för dig som vill slippa grus och jord på infart eller gräsmatta. Samtliga material kan levereras med kranbil i storsäck. Materialen kan levereras i Big-bag ( storsäck ). Säcken innehåller ca ton material. Formbar sand för slott och kakor.


Extra finkornig svensk natursand. Blandning av flinta som naturligt har spolats runda av havets. Hemleverans av jord på pall!


Vi har planteringsjor KRAV-märkt eko-jor blomjor såjor torv, täckbark och mer. Köp i butik eller på granngården. Ring före kl - leverans nästa dag.


Sandlådesand har en kornstorlek på 0- mm och tvättas två gånger innan användning. Jord till plantering Jord till gräsmatta Sand och Makadam Göteborg välj AIM. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg