onsdag 11 februari 2015

Läder beslag

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Se vårt sortiment direkt online! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Största utbudet av märken online! Stort urval av läderhandtag för kök, ba dressingroom, garderob från Stilbeslag. Vi tillverkar av remläder, sidläder och lindat läder. Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.


Här hittar du handtag, beslag och knoppar i läder , till kök, badrum, byråer och garderober. Läderhandtag och läderöglor som de. Dekorativ dörrknopp som passar exempelvis till skåpluckor.


Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Välj bland våra handtag, knoppar och krokar i läder.


Beslagen är gjorda av handgarvat skinn från Tärnsjö. Passar lika bra på en byrå som köksluckor. I denna kategori finns handtag och knoppar med läder. Välkommen till Beslagsbutiken! Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?


Alltid fraktfritt och snabb leverans. Spara en massa pengar här! Läderbeslag och läderknoppar i naturellt läder stilrena läderloopar och straps för köksskåpen eller på lådfronter. Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager.


Handgjord arkitektonisk hårdvara. Klassiskt slät läder och klassisk nappa. Musmatta i läder Rektangulär i läder. Vi vill att människor ska vilja fixa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg