fredag 27 februari 2015

Nya trappsteg

Snabb leverans, oslagbara priser! Få anbud gratis från seriösa lokala hantverkare. Dags att snygga till trappstegen ? Varför inte limma på nya trappsteg.


Och om du som många andra vill få ett fint helhetsintryck genom att även byta ut ditt. Ett enkelt sätt att få trappen att se som ny ut. Trapprenovering - Vi renoverar din trappa så den blir som ny.


En stor fördel är att man kan passa på. Svenska trappsteg gör din trappa som ny ! Vi hjälper dig lägga nya trappsteg i din trappa. Vi erbjuder flera olika träslag som du kan välja mellan: ek, ask, lönn eller valnöt.


Har du en gammal sliten trappa så behöver du inte byta till en ny. En trapprenovering behöver inte vara så kostsamt, vi jobbar i Göteborg med omnejd. Att slitage uppstår med åren är förståeligt men betyder inte att en helt ny trappa med vangstycken och trappsteg måste köpas.


Självfallet kan du själv bygga en ny trappa inomhus men i de. Statistiken visar också att det är de tre första trappstegen som är de farligaste och att. Fontanot erbjuder just nu kampanjpriser på flera olika modeller. Trappstegen kan oftast regleras i både svängning och höj. Specialverktyg för att kopiera.


Raka trappor är enklare att renovera. Till svängda trappor behövs ett specialverktyg. Detta följer med de nya trappstegen eller. All tillverkning sker med toppmoderna CNC styrda maskiner, och även mätutrustningen som används. Våra trappsteg Direkt kontakt, omedelbar offert,.


Vi kommer hem till er och går tillsammans igenom vad vi kan göra för att få er trappa att se som ny ut. Se hur du uppgraderar till en exklusiv ny trappa till reapris. Slipp de gamla och slitna trappstegen.


Här hittar du allt från trappsteg i olika färger och modeller till lister. Du väljer själv utseende på din nya trappa genom att välja bland många olika. Tänk på att mellanrummen mellan trappstegen inte bör överstiga cm. I stället för att köpa en ny trappa kan man renovera trappstegen i sin gamla trappa. Trappforum hjälper dig med material, tips och råd inför trapprenoveringen.


En sliten trappa kan bli som ny genom att lägga på nytt material på trappstegen. Det går utmärkt att använda olika golvmaterial,. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg