onsdag 18 februari 2015

Infällt kopplingsur

Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Kopplingsur hittar du hos Elbutik. Kan även monteras i flerfacksramar för kombinationsmontage. Det är möjligt att inaktivera astrofunktionen separat för varje kanal för att använda produkten som rent kopplingsur.


Delbetala i upp till månader. Tidur för infällt IPmontage i apparatdosa eller i utanpåliggande dosa. Med synkronmotor 1-pol 16A. Hejsan, Är det någon som vet var man kan hitta en timer för montering i dosa. Den får gärna vara digital, och se snygg ut.


Hitta och köp tidur infällt hos Kelkoo. Displayen har två textrader. Eljo Trend mekaniskt tidur för infällt IPmontage i apparatdosa eller i utanpåliggande dosa. Timer med inbyggd lysdiodindikering, för infällt montage, 10A, 230V.


Med ram, centrumplatta och trycke av halogenfri termoplast. Vi har nära 3timers, kopplingsur och tillhörande tillbehör på lager. Välj mellan tillverkare du känner igen och litar på, som ABB, Eltako, Garo,.


Synkronmotordrivet kopplingsur i Trend design utan gångtidsreserv. Finns i utförande med dygns- eller veckoskiva. Trend Dygnsur med synkronmotor 1-pol 16A för infällt IPmontage i apparatdosa eller i utanpåliggande dosa.


Elektroniskt kopplingsur A med display 1-pol, skruvanslutning. Skarvuttag Opal Jordad 16A 250V Svart. Med textbaserad menystyrning och självförklarande. KOPPLINGSUR ASTRO 1-KANAL INF.


Fäste för grenuttag 2-pack. Quartsmotordrivet segmentskopplingsur med växlande kontakt. Både för infällt och utvä. För montering på DIN-sken. Vägguttag insatser utan ram.


Rikstelefonuttag komplett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg