onsdag 4 februari 2015

Ljusa träslag

Asken har mycket lite kvist. Som de flesta ljusa träslag mörknar den med tiden och får en varmare ton. Abachi är ett lättarbetat ljust träslag som har en låg vikt. Vi börjar komma bort allt mer från kliniskt vita Hemnet-kök.


Nästa år kommer ljusa träslag i olika material att bli allt större och ersätta det vita köket.

Klassisk och vacker urna som finns i en mängd olika utföranden. Kan erhållas med valfri symbol. Ask sorteras efter den bruna kärnveden, askgolv kan därför. Träet är övervägande ljust men har en brun kärna.


Ni kanske minns att jag visade bostadsprojektet Patio i BLOOC’s regi, och nu idag när jag såg deras senaste projekt Big Fish på Ekerö i Stockholm så kände jag. I höstens nyhetsskörd hittar vi smarta och nätta möbler i ljusa träslag som inspirerar till en otvungen enkelhet hemma. En stil och känsla som vi vill ta med.


Ett träslag är trä eller virke från en viss trädart.

Oftast har träslaget samma namn som trädet. Virke från ett visst träslag har olika densitet beroende på. Trädgårdsdesign, Inredningsuppdrag, Projektledning och andra kreativa uppdrag.


Björken är ett ljust träslag med en siden skimrande yta som är mycket vacker. I lägre sortering förekommer mörkare inslag och lite kvist. Det tillför både värme och dynamik till ditt hem, från tak till golv och allt däremellan. Både mörka och ljusa träslag funkar just nu,. Det var evigheter sedan jag fotade hemma.


Bild från matrummet som har förvaring utmed en långsida. Jag gillar att blanda olika ljusa träslag i det grå rummet. Ett snyggt ljust trägolv, liknande ask, fur eller annat ljust träslag. Snyggare i verkligheten än på bilden. En trend är att blanda ljusa och mörka träslag.


En byrå som fått mycket uppmärksamhet är Harlequin av Lisa Hilland. Tilltalas du också av den skandinaviska inredningsstilen med sin avslappnade enkelhet, nedtonade färgpalett, rena naturmaterial och ljusa träslag ? Vad har olika träslag för egenskaper? Vi hjälper dig att reda ut allt du behöver veta vid val av träslag.

Ljusa träslag , Asymmetriska mönster och öppna ytor. Inred ditt hem och uteplats utefter den heta fashion-trenden. Välkommen in på sajten och inspireras. Blanda flera träslag i ett rum. Trender man nu ser är att den oljade eken i möbler avtar och att ljust målade möbler alternativt möbler i. Vi levererar trappor i en mängd olika träslag.


Varje träslag har sin egen egenskap, men gemensamt för dom alla,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg