onsdag 1 augusti 2018

Elko plus dimmer

Beställ direkt på Bygghemma. Toalettstolar i alla former. Kom till vår toalettavdelning här! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här!

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Dimmer 3GLED utformad för LED och små belastningar, Fram- eller bak-kantsstyrning, dimmernivå 0-1, polig brytning. Med ramar i äkta glas och stål får du dimmers utöver de vanliga som matchar ditt hem perfekt.


Elko plus är en design serie med många olika kombinationer av strömbrytare, dimmrar, uttag och kombinationsramar. Här hittar du olika typer av dimmrar, varje modell framtagen för att passa just ditt behov. Max belastning är 400W att glödljus, 300W att 230V halogenlampor.


ELKO PLUS DIMMER 400GLI sv.

Ramar i stål och glas ger en deluxe känsla. De finns dimrar som klarar av att dimra alla typer av ljuskällor,. För glödlampor, 2V halogenlampor och. Vi har ett brett sortiment med strömbrytare och uttag. Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar.


Dimmer för vanliga 230V lampor samt elektroniska transformatorer. Elko 3gle kan även användas för att dimra våra ledlampor. Detta gör att du får ett ljus som är anpassat till stämningen i rummet, samt att du får. Tryckdimmer 400W för konventionella och elektroniska transformatorer. Reglerar glödljus, 230V halogenlampor och de flesta typer av elektroniska transformatorer för lågvoltshalogen.


Miniminivån på dimmern kan skruvas upp så att. Triacdimmer med framkantsstyrning. Dimmer med inbyggd belysning som lyser när dimmern är avstängd. Snygg design och smart placering av uttag i kök.


Elko Plus hörnbox för strömbrytare, eluttag, dimmer mm. Denna dimmer är klassikern i RS16-serien.

Med endast 20W som minlast går den även bra att dimra en hel del. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Snabba leveranser, nöjda kunder.


Elko plus dimmer som reglerar glödljus, 230V halogenlampor och de flesta typer av elektroniska transformatorer för lågvolts halogenbelysning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg