måndag 20 augusti 2018

Behandla ekparkett

Tomas Nor tredje generationens golvläggare, berättar här om trägolv ur flera aspekter - träslagen, läggningen, verktygen, ytbehandlingen och underhållet. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Har man ett äkta trägolv kan möjligheten finnas att slipa om det och behandla det på nytt för att få en ny, vacker yta på golvet. Slipa och behandla trägolv: Lack Olja Färg Såpa Martin Timells kommentar: Att slipa kan vara svårt om man aldrig gjort det förut. Det finns en mängd olicka sett att få ekparkett att se vitlaserad ut till.


Oki men isofall är att bara olja golvet ett alt om man kan behandla det kommande. Vi hjälper dig välja ytbehandling till ditt trägolv. Vi på Bona har mycket kunskap om olika ytbehandlingar för trägolv, det är trots allt det som är kärnan i. Enkelt att lägga på, även för dig som är amatör. Golvvård och golvrengöring trägolv. Tips om golvvård och hur du rengör och vårdar ditt trägolv.


Rengöring av oljade, bonade och lackade golv. Exempel på en ekparkett som slipats och vitvaxats: Ekparkett. Har du egna tips på hur man bör (eller kanse inte bör) behandla sitt trägolv? Du har precis slipat det gamla trägolvet, eller kanske rentav lagt ett nytt, så nu funderar du på vilken behandling som är bäst: olja, lack, vax,.


Ge trägolvet en tålig och hållbar yta. Här får du tips om hårdvaxolja när du ska behandla trägolv och parkettgolv med hårdvaxolja. Hårdvaxolja för trä och parkettgolv. Detta är behandlingen för dig som vill att golvet skall se oljat ut men ändå ha en skyddande yta som hårdvaxoljan ger.


Behandla stavparkettgolv av Ek. Hur behandlar man ett slipat parkettgolv? Logga in för att se högupplösta bilder och få. Dock kan jag tillägga att hallen inte blivit gjor som vi hade tänkt behandla likadant. Det gick helt enkelt inte,.


Hej, Jag letar efter något prisvärt obehandlat ekparkett golv som jag kan olja själv. Att slipa om i stället för att byta ut den slitna parketten är både skonsamt för plånboken och ett bra sätt att hushålla med jordens resurser. Lacken gör att trägolvet behåller det utseende som det har som ny slipat och obehandlat. Fotoexempel på ekparkett via denna länk. Regelbunden rengöring och underhåll är det bästa sättet att hålla oljade trägolv rena och vackra.


Följ våra rekommendationer för att få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg