onsdag 8 augusti 2018

Låsbart vägguttag

Metallkapslat uttag i kapslingsklassning IP-4 finns även i en 2-vägs version. Vi vill att människor ska vilja fixa. Fler kapslade strömställare och eluttag hittar du hos Elbutik. Utanpåliggande, petskyddat och jordat vägguttag med självstängande lock.


Välkommen till prisvärd el och belysning hos Jula!

Går utmärkt att montera i. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Jordade, petskyddade, låsbara vägguttag för utanpåliggande IP44-montage. Kapslade strömställare och vägguttag används t. A vägguttag med inbyggt Schuko-uttag. Uttagen är kopplade till, plint. Kabelinföringar, M2 i framkant och bakkant samt knock-out-hål, i botten.


Låsbara vägguttag får finnas om det krävs för arkivlokalens skötsel (kap. 2§).

De tekniska kraven på arkivloka-lerna framgår av kap. Vägguttag och stömbrytare hittar du hos Elot. Mer än varumärken i snygg design i lager. VÄGGUTTAG 2-V J IPUTV VIT. Denna artikel har utgått och är inte längre tillgänglig för köp.


Aqua Stark, är en serie utanpåliggande kopplingsdosor, strömställare, vägguttag och kapslingar i IP44. Det marknadsunika materialet uppfyller Länsförsäkrings. Har lådan ett låsbart lock får den fällas in i väggen på valfri höjd. Förr var det höjdkrav och om det var under en viss höjd så skulle det vara låsbart. Dessa regler tror jag fanns som senast i blå boken.


Laddas från vanligt vägguttag med medföljande CE-märkt laddare. Lås som förhindrar obehörig användning av eluttaget. Voltimum - Voltimum är en portal med verktyg.


Exxact 1-vägs vägguttag med lock och lås. Här hittar du en mängd eluttag i olika utföranden och funktioner. Det finns låsbara strömbrytare men jag tror det enklaste i ditt fall skulle vara att montera uttagen i ett låsbart skåp där endast kabeln kommer ut i.

Ny lamputtagstandard Lamputtag DCL standard Nya lampanslutningsdon DCL för vägg och tak. Samma standard i hela Europa. Nu kan du skydda också fiberutrustning som paneler, vägguttag och SFP:er mot olovlig anslutning.


En plastplugg med fjädrande hullingar snäpps fast i LC-kontakten. Stolpen uppfyller högsta täthetskrav, IPX är utrustad med LED-belysning vilket ger lång. Låsbart vägguttag för utomhus som kan stängas med inkopplad kontakt. Perfekt för strömupptagning i trädgården, i källaren, i garaget osv.


Visar produkter inom kategorin Installationsmateriel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg