måndag 6 augusti 2018

Hailo stege

Levereras inom 2-vardagar. Med en väl anpassad stege får du jobbet gjort på ett säkert sätt. Hushållsstege Basic LHailo.


Söker du en stege som är praktisk men samtidigt kan fungera som en snygg inredningsdetalj i hemmet finns det även designstegar i olika färger som gör sig. Mångsidig stege med justerbar stegfot.

Justerbar stegfot som kompenserar för ojämnheter upp till cm. Enkel att justera med fotpedal. En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Letar du efter en stege , för privat bruk eller arbetsbruk? Vi tillhandahåller ett stort urval av stegar för alla ändamål och i alla önskvärda material till.


Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Bästa Pris med Fri frakt hos Städshop. När du inte når upp till en viss höjd kan du behöva en stege. Förebygg olyckor genom att satsa på kvalitet när du ska välja stegar och arbetsbockar.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Trappstegen Klettermax från Hailo är perfekt för snabb användning, oavsett om du letar efter din favoritbok på den översta hyllan eller behöver sätta in glas. En bra stege kommer väl till pass, speciellt i sommartider med fruktplock. En ­användbar modell är den mångsidiga kombistegen, som kan användas som.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. First Alert Räddningsstege 4. Första Alert - Escape stege , repstege, brandstegen två våningar golv. Har du några frågor om vilken stege som passar just dig eller hittar du inte den stegen som du letar efter så tveka inte med att höra av dig till oss.


Steg: - Arbetshöjd: max. En utmärkt stabil trappstege för hemmabruk. Rymlig och pratkisk förvaringshylla med flera smarta funktioner inbyggda i knästödet.


Mycket stabil hushållsstege i aluminium med plattform och rymlig verktygshylla i plast.

Tar liten plats i förrådet. Ladders and steps for home and garden, waste bins and accessories for kitchen and bathroom. Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med.


Allt från enkla produkter till specialanpassade. Du har som vanligt fri frakt. Jämför pris och köp Hailo Aluminium Dubbel trappstege Arbetshöjd max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg