onsdag 1 augusti 2018

Halkskydd trappa gummi

Halkskydd från kända varumärken! Du lägger helt enkelt gummimatta i trappan. Stegen skyddas då av en slitstark. Cookiepolicy Toggle navigation.


Handla Självhäftande halkskydd i vår webbutik. Stort sortiment, snabb leverans och säker kortbetalning. Hos oss hittar du prisvärda halkskydd och mattfiltar av hög kvalitet.


Välj bland massor av olika stilar och storlekar som passar dina mattor. Undvik halkolyckor i trappor med hjälp av trappkantlister både för inom- och utomhusbruk. Remsan av gummi stoppar upp gången vilket man måste tänka på och.


Oavsett vilket halkskydd du väljer för din trappa är det viktigt att underlaget är väl. För att trappan ska ligga still har undersidan utrustats med dubbelhäftande tejp. Golvbeklädna beklädnad av väggar som utsätts för slitage och stötar. Använd Antislip Allrengöring före och efter halkskydds behandlingen för maximal. För användning som halkskydd på trappsteg, båtdäck, ramper, lastbryggor, maskiner m. Kraftig tejpyta som ger en långvarig och beständig infästning.


Under många år har vi utvecklat och tagit fram halkskydd som är anpassat för alla typer av av verksamheter och golv. Nu , även lägre pris! Vi har halkskydd för stegar, trappor och golv. Hemmet: Badrummet, trappan , golvet och under mattan.


Jag hittade halkskydd på en webbutik antislip. Taktil profil AB arbetar med tillgänglighetsanpassning och kontrastmarkering av offentliga miljöer både inomhus och utomhus. Beläggning med skiffersten eller klinkerplattor har oftast ett bättre halkskydd om klinkerplattorna.


Transparent halkskydds tejp som säljes per. Använd en roller av gummi ,eller hårdplast pressa rollern mot. Tejpen är lätt att applicera och ger ett långvarigt skydd mot halka.


Rekommenderas inte för bilar, skåpbilar , eftersom mattan kan lukta starkt av gummi. Vi rekommenderar vår Premium mat hittar du här. Vad är snyggast att ha som halkskydd i trappen?


Och VART hittar jag detta? Kontakta oss på Safestep för att få reda på mer om våra osynliga halkskydd och halkskyddsbehandlingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg