måndag 13 augusti 2018

Plannja trp 20

Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även hängrännor, stuprör, bleck och beslag, taksäkerhet och andra tillbehör. Plannja -1finns även med praktiskt kondensskydd på undersidan av. På K-rauta hittar du prisvärd takplåt av hög kvalitet från till exempel Plannja. Vi erbjuder plåttak i klassiskt utförande men även mer moderna lösningar. Den trapetskorrugerade plåten har en så kallad profil som bygger på varmförzinkad stålplåt,.


Liksidig takprofil speciellt anpassad för att lägga på hus, ekonomi- och industribyggnader med tak ned till graders lutning.

Trp tillverkas i hela längder och utan spill. Finns i flera färger och ståltjocklekar. Snabba leveranser till hela landet! För detta använder du en överlappsskruv x mm. Var noga med att borsta bort alla borrspån, dessa kan annars orsaka missfärgningar i takplåten.


Plannja Pannplåt är profilerad plåt av stål eller aluminium, med eller utan rilla, för skiv- och bandtäckta tak eller vägg. Ja tack, Plannja kan skicka mig nyheter och information per mail. Profile -1is a versatile profile made from hot galvanised steel.


TRP är den klassiska profilen för både tak och fasad.

Vi tillverkar plåten i rätt längd och helt utan spillkostnad! Den finns med andra beläggningssystem. Plannja är Plannjas lägsta bärande takprofil och används främst till små byggnader. Spännvidd upp till meter.


En normal livslängd uppskattas till omkring år. Lägger du taket själv har du två år på dig att reklamera om du skulle råka ut för till exempel rost,. Profilen är liksidig och lämpar sig väl både som.


Horisontell väggplåt Infästning mot upplag se tabell 4. Rörliga ändskarvar Sidöverlapp Max. Fargebelagt galvanisert stålplate. Den vanligaste profilen bland trapetsprofilerna.


TRP har profitopp 35mm som trp alltid har varit. Det breda färgsortimentet är perfekt till både väggar och tak såväl inom- som utomhus. Hos oss i Plannja finner du tak og tilbehør som beskytter huset ditt i all slags vær, fra kraftige høststormer og snøvær til varme sommerdager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg