fredag 24 augusti 2018

Jakttorn byggsats

Stort utbud av Byggleksaker online. Hitta allt du behöver på ShopAlike! Här visar vi hur du bygger ett högt och gediget jakttorn , som är lätt att klättra upp och ned i, minskar snålblåst och har ett halkfritt golv.


Vi säljer monteringsfärdiga jakttorn där du, med ett minimum av verktyg, inom några timmar kommer ha ett färdigt torn som står på plats vid ditt pass. Jakttorn av vår egen modell, kopierad av många. Tryckimpregnerad furu, allt virke är exaktkapat. Spik, skruv och monteringsanvisning ingår. Glöm inte att placeringen av.


Byggvarulistans lättbyggda jakttorn finns nu här. Eller via e-post, klicka här! Vi tillverkar och säljer jakttorn och vilttorn. Tornen är av högsta kvalitet tillverkade av impregnerat virke, levereras i kompakta paket och monteras enkelt.


Våra jakttorn byggs i planhyvlat tryckt. Tornet kan levereras som smidig byggsats med tydlig monteringsguide och komplett med Arostfri träskruv samt bits för. Jämför Priser på ShopAlike! Här skapar du ditt jakttorn.


Börja med Välja utförande. När du bestämt jakttornstyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar och. Själv bygger jag mina jakttorn i tryckt x 15mm trall. Bygger dom i fyra gavlar samt golv. Bär ut allt i lösa delar och skruvar ihop på plats.


Tänkte kapa till alla delar och, om det inte blir för tungt, skruva ihop sektioner som jag sen bär. Höjd m, bredd x djup 120×1cm. Paket med allting tillkapat och där allting ingår från skruv till reglar.


En utförlig monteringsanvisning medföljer. Säkrare jakt med signalfärgad maskeringsduk för maskering av jakttorn. Ersätter maskeringsnät, presenningar med mera.


De orange fälten gör att jakttornen syns. Det behövs inga ritningar till enkla jakttorn. Jag har byggt hur många som helst, både torn och kojor, och har aldrig använt några ritningar. XXL har ett stort utbud av jakttorn för jägaren.


Här hittar du jakttorn med låga priser och bra garantier från kända varumärken som mackenzie. Nytillverkade jakttorn och jaktstegar för omgående eller senare leverans. Priserna avser byggsats för montering på plats.


Allt virke är färdigkapat. Din bygg- och trävaruhandlare Beijer Byggmaterial AB är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor. På K-rauta hittar du gedigna stugor, friggebodar och förråd som passar ditt hus och tomt.


Vi erbjuder praktiska lösningar i flera storlekar och utföranden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg