torsdag 2 augusti 2018

Metalldetektor säljes

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Till salu ino” metalldetektor säljes ” Tesoro Silver Umax metalldetektor dagar. Lättanvänd metalldetektor (Ø2mm) som har justerbar känslighet samt volym och reglage för att selektera bort vissa metalltyper. Drivs av sex AA-batterier.


Metall detektorn är lätt att använda och reagerar på metallobjekt i personeras fickor, kläder och väskor. METALLDETEKTOR BÄRBAR säljes om ett parti! På denna plats finns det nya metalldetektorer som säljs samt beggagnade detektorer. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. På denna sidan hittar du alla våra metalldetektorer som vi har i lager.


Detektorerna är här i bokstavsordning och det finns länkar till varje detektors huvudsida. Nu , även lägre pris! Delbetala i upp till månader. Utrustad med funktioner som bland annat: djupangivelse, variabel känslighet och tre.


GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Guldström har metalldetektorer för både professionella och hobbyletare, för sökande i både vatten och på land. Börja din skattresa med en metallsökare från oss!


Metalldetektor med vattentät sökspole, teleskopiskt skaft samt stor LCD-skärm. Kanske har du någon gång sett en person som går med något ute på fälten som liknar en golfklubba. Då är det förmodligen en metalldetektor man använder. De marodörer i mopedåldern som nyligen försökte plundra en fornlämning med hjälp av en metalldetektor fick sitt skattsökarintesse rejält tilltufsat. Hur du väljer rätt metalldetektor - metallsökare.


Den som passar just dina behov. Vattentålig 17cm sökspole. Både högtalare och hörlursuttag. Säljes som samlarföremål eller dyligt! Min gamla bågskytteklubb ägde en metalldetektor för att söka rätt på förkomna pilar i gräset på utomhusbanan.


På en ur gammal väg som inte mera används mitt i den Österbottniska skogen. Prisvärda metalldetektorer för att söka metall och göra skydds visitationer. Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad.


Köpare bör undersöka varan innan. Metalldetekor säljes på uppdrag av ett av Sveriges största anläggnings-och uthyrningbolag. Ramirent arbetar med maskinuthyrning.


Vi har ett brett sortiment av bodar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg