torsdag 16 augusti 2018

Träfiberskiva

MDF står för Medium Density Fibreboard. Det är ett slags träfiberskiva som tillverkas i en torr process och innehåller syntetiskt lim, i regel. Träfiberskivor vallas även board. Hardboard är trä och vatten. Vid tillverkning av hardboard tillsätts inget lim.


Porös träfiberskiva som kan användas som anslagstavla, emballage eller dörrfyllning. Boardskivan kan också kalla träfiberskiva och är tillverkad av just träfibrer. Vi säljer till Bygg och Industriföretag.


Privatpersoner hänvisas till närmaste bygghandel. Fredricsons Trä lanserar skivan Viroc på den svenska marknaden. Viroc är en cementbaserad träfiberskiva som är infärgad i fem naturliga kulörer som passar väl. Användning: Snickerier, möbler, förpackningar. OSB-skivor är träfiberskiva med många användningsområden och ljudisolerar bra.


Besök någon av våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris. Hård spontad träfiberskiva för väggkonstruktioner. För nybyggnation eller utvändig tilläggsisolering.


Benen och bordsramen är av massiv bok. Beräknade U-värden för olika byggnadsdelar ger en bra uppfattning om var. Text och foto: Cathrine Bülow.


Miljöanpassade isoleringsmaterial skall ha god värmeisolerande förmåga. De ska inte innehålla skadliga fibrer, kemikalier eller. Fällbart partybord som finns med metallben i vitt eller med träfiberskiva. Bra priser snabba leveranser. Fixbordet Original är ett hopfällbart bord som tillverkas med mm oljehärdad träfiberskiva (Standard -059) eller mm boklaminatskiva (ultra -058).


Vit träfiberskiva skuren efter dina mått. En träfiberskiva består av träfiber och vax. En lackerad skiva används ofta till bord. Till skillnad från spånskivan binds materialet av det träegna ämnet lignin.


Panelskivor består antingen av en fanerad spån, träfiberskiva , MDF-board eller av en spånskiva med plastlaminat. Bredden på skivorna kan variera,. Laminat är en typ av konstfanér med en slitstark yta. HDF skivor består av mycket tunt skurna, tryck-limmade träfibrer.


Skivan har en extra hög densitet och erhåller de bästa studsegenskaperna. Förpackad i dubbelkartong. Basic Roller är ett mycket prisvärt rollerbord med underrede i stål.


Passande för spel i hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg