torsdag 2 augusti 2018

Norska timmerhus

Byggnadstekniken LAFTETEKNIKK. Våra handtillverkade timmerhus är tillverkade med den traditionella norska byggtekniken LAFTETEKNIKK. Allt tillverkades enligt norska standarder och traditioner. Vi framställer timmerhus i enlighet med norska byggtraditioner som har utvecklats genom årtusenden. EstNor OÜ tillverkar timmerhus av.


Historien om Øverbygg handlar om engagemang, stolta traditioner, genuina material och äkta norskt hantverk.

Med rötter i byggnadstradition och kultur hos lokala. Det mångsidiga och personliga Saloniemi är lyxigt – varje detalj är noggrant planerad. Norsk Internationella sidor. Bengt Randström och Gunnel Önneholm började skissa fram sina hus i ett kollegieblock, och med det som utgångspunkt har Honkamajat förverkligat Bengt Randströms.


Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Jämför och hitta det billigaste priset på norska timmerhus. Många drömmer om ett eget timmerhus.


Fördelarna är många men det är också mycket att tänka på.

Här får du hjälp på traven. Honka Sverige är den officiella återförsäljare av Honka timmerhus i Sverige och Norge. Vi uppfyller våra kunders minsta lilla önskemål med professionellt. AB Hustimmer levererar all råvara som behövs vid byggnation av timmerhus som hustimmer, trägolv och paneler.


Denna utformning är den helt dominerande på de flesta bevarade timmerhus i mellersta Sverige ungefär upp till Leksand i Dalarna. Ett unikt hem som passar perfekt för dina behov. Det är ett timmerhus från Honkamajat. Ett fritidshus eller ett året-runt-boende?


Mammuthus bygger individuellt designade timmerhus , trähus och fritidshus. Du kan få ditt hem inflyttningsklart eller som ett huspaket för själverksamma byggare. Vad finns det att läsa om timring? Finns det mer resurser på Internet?


Hos oss kan du köpa klassiska husmodeller i äkta timmer för vanliga hus, fritidshus, attefallshus, friggebodar eller garage. Välkommen att kontakta oss. Vara handtillverkade timmerhus ar tillverkade med den traditionella norska Dreamhouse timmerhus ar anpassade efter norsk standard Laftede vegger. Här hittar du foton från oss som timmerhustillverkare i Gävleborg.


En levande hantverkstradition med ny teknik för funktionella och vackra timmerhus och timmerstugor. STK Loghomes har års erfarenhet av tillverkning av Nordic timmerhus , timmerstugor, småstugor och bastustugor.

Vi har samlat alla tillverkare Sök bland tusentals husmodeler. Timmerhus i Rättvik tillverkade av Ollas Timmerstugor AB. Att bygga timmerhus och timmerstugor kan göras på olika sätt.


Bilder från timmerhus vi bygt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg