tisdag 31 juli 2018

Trall rillad

Trall tryckimpregnerad med brun rillning i dimensionerna 28x1mm blir vackert grå med tiden. Den bruna färgen kan bibehållas om träet behandlas med pigmenterad. Blir vackert grå med tiden. Den kan fås slät eller rillad och i standard eller premium kvalitet. Moelven erbjuder ett brett sortiment av brun trall.


Brunimpregnerat trall blir vackert grå med. Trall med rillad yta har blivit allt populärare de senaste åren. Som halkskydd kan det vara en fördel att välja rillad trall i trappor, förutsatt att den läggs. Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen. Se vårt breda utbud av trätrall i lärk.


Hållbart och kvistfritt hårdträ med känsla av lyx som passar bra som trall i utsatta miljöer. Såg denna häromdagen och tyckte den var ett snyggare alternativ till den vanliga gröna tryckta brädan. Har ni några erfarenheter av denna? Någon som har byggt med brunimpregnerat trä? Köp trallvirke på Byggmax.


Snabb leverans, oslagbara priser! All vår trall är impregenerad enligt NTR klass AB vilket skall användas ovan mark. CC-måttet på bjälklagsreglarna bör ej överstiga. Utförliga måttangivelser samt nedladdningsbara CAD-ritningar på alla dimensioner av tralläkt.


Den största fördelen med den rillade kokta trallen är att den inte krymper och sväller alls lika mycket som den enbart. Tryckimpregnering är en metod där virket skyddas mot röta genom att. Rillad trall 28x1är ett utmärkt val till ditt altanbygge. Trallen görs av NTR AB-klassat virke och håller en hög kvalitet.


Valbo Trä är AB är en trygg trävaruleverantör med hyvlerier i Edsbyn, Valbo och Åshammar. Företaget har en lång historia som ger. Produkten är hyvlad på fyra sidor, och har mjukt rundande kanter.


Brun rillad trall ger även din altan ett exklusivt uttryck. Premium brun rillad 28x120. Vår royalbehandlade trall kommer från de norrländska skogarna och är framtaget för att klara de mest utsatta miljöerna med tufft väder och hård vind. Vi säljer endast trall och fasadpanel i träkomposit.


Då trätrallen är vändbar med två ytstrukturer – rillad och spårad blir varianterna många. Uteplatsens klassiker är vår traditionella tryckimpregnerade gröna trall. Setra Trall finns i flera dimensioner och med släthyvlad eller rillad yta.


Vi får ofta frågor om vilken trall som bör läggas var. Låt oss därför reda ut vilka sorter och vilken klassning det är vi rekommenderar beroende på var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg