torsdag 26 juli 2018

Mellanstruken panel

Beständig fasadpanel för bygg- och träindustri. Sparar både tid och pengar. Genom att i ett tidigt skede skydda träpanelen från yttre påverkan av väder och vind ökas dess livslängd.


Moelven Proffs är en grundmålad och mellanstruken ytterpanel som är klar för montering och endast kräver en toppstrykning efter montering. Därefter påförs maskinellt en behandling Jotun Industri. Innan du monterar panelen ska du lagra den skyddad från fukt och vatten. Om du stöter på panel som är skada sortera bort denna. Det är viktigt att du bara.


Endast en toppstrukning efter montering krävs. Grundmålad och mellanstruken panel ska anses som en mer färdig produkt än en obehandlad panel. Den målade panelen bör hanteras varsamt under.


Ska slänga upp ny liggande panel på den gamla och har fått in offerter på enkelfasspontad 22x120. Ska ha en något mörkare grå nyans kanske NCS S. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få. Produktinformation Falsad enkelfaspanel som är mellanstruken i vit kulör.


Kan användas till fasadbeklädnad. X145MM RPL MELLANSTRUKEN VIT. Mellanstruken ytterpanel som endast behöver en strykning efter montering. Panelen har finsågad framsida, hyvlad baksida och.


Finsågad yta, rillade kanter och fasade hörn ger bästa. Bergslagspanelen är en ytterpanel som är både grundmålad och mellanstruken. Grundarbetet är gjort i en sluten miljö som förhindrar att.


Hur mycket sparar du med fabriksmålad panel ? Du vet väl om att det finns fabriksmålad panel ? Det kan faktiskt vara billigare att välja mellanstruken panel. Ytterpanel mellanstruken Tryckimpregnerat. Passar utmärkt som foder till dörrar och fönster, likaväl som ytterpanel.


Falsad spårpanel som är mellanstruken i vit kulör. Z- panel 21x165mm mellanstruken. Själv skulle jag inte välja mellanstruken panel , då ändträolja på täckfärg inte är en bra kombo och jag ställer allt ändträ i oljeburk,. Träpaneler för inomhusbruk finns i olika profiler som alla ger skiftande uttryck.


Det finns allt från slät panel och den klassiska pärlsponten till all­mogepanel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg