tisdag 17 juli 2018

Träolja vit

Just nu kampanj på Träolja Vit. Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här! Nu , även lägre pris! Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


För maximal hårdhet vid användning på furu- eller grangolv, förbehandla med faxe lut. Faxe träolja vit ger en ljus och vitskurad färgton. Att behandla trä med träolja är ett bra skydd mot sprickbildning, uttorkning och mögel.


Att välja rätt träolja för din altan och dina trämöbler är av yttersta vikt, detta då trä är ett levande material som bryts ned av fukt och mikroorganismer. Läs mer om oljade golv i renoveringshjälpen. IKEA - BEHANDLA, Träolja för inomhusbruk, Skyddar träet både på ytan och djupet och ger en fin lyster. Det som passar för en fasa kan vara helt fel för en annan. Träolja 2-in-allround som är lättstruken och håller länge.


Finns i färgerna svart och patina. Cuprinol V Träolja Transparent 4. Träfärg, Inomhusbruk, Utomhusbruk, Täckfärg, Vattenburen, Trä,. Beskrivning Träolja timberex white 1l. Pigmenterad olja som är snabbtorkande, tränger djupt ner i träet, fyller upp porerna och bildar en.


Faxe Träolja vit Faxe Träolja är den ursprungliga och välkända oljan som är lätt att arbeta me och som ger träet en mycket lä. Vattenburen träolja som innehåller specialbehandlad linolja och rekommenderas för användning på tryckimpregnerat trä, obehandlat trä och tidigare inoljat trä. En träolja som är väldigt populär och har många användningsområden är träoljan. Det här är en miljöanpassa specialbehandlad linolja med tillsats av vattenavvisande medel.


Den är avsedd för årlig behandling av tryckimpregnerat trä, t ex. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Vi hjälper dig att hitta rätt vattenburen träolja målarfärg Målarfärg och göra ett. Ytan blir tät och starkt vattenavvisande vilket skyddar. White Wood Oil, 2ml är en torkande vitolja som ger en behaglig och tålig ytfinish på alla, ej lackade, ljusa träslag.


BRUKSANVISNING:Skaka väl före användning. När regnet kommer är det bra att vara förberedd. Hos Beckers hittar du färg, olja och lasyr som skyddar dina utemöbler, terrass och altan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg