måndag 2 juli 2018

Ticka beslag

Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Det mest klassiska och gammaldags kökshandtaget: Ticka skåpregel utan låshake. Se våra övriga reglar och köksbeslag, och handla direkt i vår e-butik på nätet.


Används som handtag på skåpluckor som har magnetlås eller självstängande gångjärn.

Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst, design och. Skåpshandtag till funkis, 50-tals och 70-tals kök hittar du hos Stilbeslag.


Ticka-beslag och bygelhandtag är några av våra populära modeller. Förlaga: Bröderna Karlsson Metallfabriksbolag Ticka Standard. Klicka här för att läsa mer om hur du monterar våra beslag.


Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?

Alltid fraktfritt och snabb leverans. Handtag i rostfritt stål inkl. Original skruvar medföljer. Att antika handtag och beslag har ökat något kopiöst i popularitet de senaste åren råder det ingen som helst tvekan om.


Det är också orsaken till att vi idag. Så här monterar du beslag med träskruv: 1. Sätt eller mät ut beslaget där det ska sitta och markera hålen med en blyertspenna. Den klassiska Ticka Standard skåpregeln i polerat rostfritt stål.


Klassiska funkisbeslaget Ticka även känt som snabelhandtag i rostfritt stål. Levereras utan regel och monteras utanpå skåpet med trä skruv. Totalt antal produkter: (inkl. moms) Totalt frakt: (inkl. moms) Fastställs senare. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager.


Vårt kunnande och vår erfarenhet gör att vi tillsammans hittar en lösning. Ticka beslag är tillverkad helt i rostfritt stål. Grunden murade de själva med målet att få den att likna en torpargrund.


Skåpregel i rostfritt stål och slutbleck i obehandlat stål ingår.

Det klassiska beslaget Ticka tillverkades mellan ca. Lantligt kök i sekelskiftesstil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg