måndag 2 juli 2018

Verktygslåda metall

Gjord i kraftigt canvastyg. Hjul och utdragbart handtag. Av köldtålig polypropylen. Verktygsvagn med lådor blå av TecTake 1. Klassisk verktygslåda i kraftig plåt.


Rejäl verktygsförvaring med handtag och spännen i metall.

IF Metall är organiserat i avdelningar runt om i landet. Varje avdelning publicerar lokal information som du enkelt kan följa. Ditt val sparas till kommande besök.


Multivaruhuset för hela familen. Har ni frågor, ris eller ros är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med er. Fyll lådan med tyllar, paletter, bakformar och strössel. Kraftiga lås och gångjärn av metall.


Inbyggt handtag för smidig transport samt sidofästen för säker stapling.

Proffsig verktygslåda av lackerad stålplåt. Mina sidor är en självbetjäningstjänst för dig som är arbetslös och ska ansöka om ersättning. Här ser du statusen i ditt ersättningsärende och har kontakt. Prisvärd och praktisk verktygslåda av metall som innehåller verktyg, bits, hylsor och nycklar för de flesta tillfällena! Med avtagbart fack, handtag och kraftiga lås.


Praktisk, tålig och rejäl durkplåtslåda med insats för verktyg. Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering. Vi hjälper vi dig hjärna att hitta närmaste återförsäljare.


Avtagbar verktygslåda med löstagbart tråg. Förvaringslåda i metall med extra stor volym för förvaring av bärbara verktyg. Här hittar ni allt som behövs för RC-hobby. Allt från kullager - till bilar och flygplan.


RC tillbehör är en av våra specialiteter. Detta verktygsskåp har en stilren och dekorativ design, och kommer bli ett perfekt samt praktiskt tillskott till arbetsplatsen, i verkstaden eller garaget. Präglad och slitstark logotyp.


Stora, rostfria metallspännen med hänglåsögla för trygg förvaring. Lådan har två stycken fack på ovansidan som fälls upp och ut för att öppna lådan och komma åt det stora facket.

Svensk arbetsmarknadspolitik är för stelbent, regeringen vill bekämpa arbetslösheten med samma metod fastän behoven är helt olika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg