fredag 13 juli 2018

Mura glasblock

Spara en massa pengar här! Om du inte jobbar som murare och saknar den yrkesskickligheten som krävs, om du har tänkt dej att mura blocken, så rekommenderar jag dej att använda. Nu slipper du mura upp glasblocksväggen. Glasfix monteringskit är ett innovativt monteringssystem som gör det lätt att enkelt limma upp glasblock på de flesta.


Ja, tänk på att du måste mura upp glasblocken. Det är bra mycket enklare.

Lättare att få det rakt när du sätter i ett helt fönster än att mura. Mura en vägg av glasblock Med glasblock skapar du en praktisk rumsavskiljande vägg som släpper ige-nom ljus men hindrar såväl insyn som fukt. Du har säkert lagt märke till att glasbetongblock är populära som väggar runt duschkabiner, men blocken kan användas på många andra sätt. Nu , även lägre pris!


När du murar , använder du i stort sett samma teknik för alla arbeten – stora som små. Kan användas som duschvägg, mellanvägg eller monteras i golv m. Letar du efter glasblock ? Här hittar du det mesta inom glasblock. Vi har nämligen glasblock i både frostat och klart glas.

Färgat och ofärgat, med och utan. Du kan naturligtvis även ha glasblocksväggar i vardagsrummet. Just kombinationen av dess ljusgenomsläpplighet och hållfasthet gör dess. Blanda bruket till murbrukskonsistens. Glasblock eller glasbetong.


Mura blocken med fog­ tjocklek enl. Teknisk information 19x19xKlart glas. Att montera in glasblock hemma är enkelt med systemet Block Lock från Vetro. MONTERINGSSYSTEM FÖR GLASBLOCK. Ihåliga och massiva glasblock.


Hålblocken kunde även ha kvadratisk form och användas som tegelstenar att mura väggar med. Därav benämningen glastegel som. Cementbaserat bruk och fog för glasblock inom- och utomhus. För att väggen av glasblock skall bli exakt rät och ha dom exakta måtten så byggde vi en stödvägg bakom och ett anhåll för att blocken inte skall krypa. Skall ALLTID användas när man murar glasblock , monteras då vertikalt i var femte fog.


Finja har en murbrukslåda. Blocken finns i en stor variation av färger och med flera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg