måndag 9 juli 2018

Timmerhus hälsingland

Ni hittar oss i Färila, centrala Hälsingland , ca åtta mil väster om Hudiksvall. Vår affärsidé är att sälja kundanpassade hus till ett gynnsamt pris. Ett hus är ett hus, kanske någon tycker, men faktum är att termen är så bred att den kan innefatta nästan vilken typ av boende som helst! Vill du bygga nytt timmerhus har du kommit rätt.


Hos oss hittar du svenska timmerhus med hög kvalitet. Stugor för uthyrning i hela Sverige. Hälsingestugor är en hustillverkare som tillverkar fritidshus, timmerhus , sommarstuga, villor och hus. En levande hantverkstradition med ny teknik för funktionella och vackra timmerhus och timmerstugor. Hälsingland har en gedigen hantverkarkultur som har följt med oss i generationer.


Timmerhus i Rättvik tillverkade av Ollas Timmerstugor AB. Hållbart bygge med de bästa. Välkommen till TIMMERBLOCK TIMMERBLOCK AB är ett företag som bygger och restaurerar med genuin klokskap och då med huvudinriktning på byggnadsvår timmerhus.


Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Letar du efter timmerhus ? På Villaportalen hittar du de ledande tillverkarna av timmerhus och timmerstugor som levererar i Sverige. Kolla på bilder, i bildgalleriet. Vår timmerpanel passar utmärkt att använda som fasad på nya timmerhus , omklädnad av gamla hus, till båthus, bastur,.


Här hittar du foton från oss som timmerhustillverkare i Gävleborg. Bilder på timmerhus , timrade fritidshus, timmergarage och attefallshus i timmer. Utbildning kan anordnas på annan plats efter överenskommelse. I Kuusamo byggs ett daghem av timmer.


Byggnadsprojektets huvudentreprenör. Vi erbjuder våra kunder gedigna timmerhus av varierade storlek, från större timrade villor och fritidshus till garage, friggebodar och bastubyggnader. Vi på Wagenius Bygg i Hede har några olika timrade husmodeller ni kan välja mellan, men ni kan också deisgna ditt eget drömboende tillsammans med våra ritare. Sök timmerstommar hälsingland på kartan. Stuga i Hassela, Nordanstig, Hälsingland ,. Vi på Sibcon bygger timmerhus i två olika utförande.


Dels handbilade timmerhus och maskinfrästa. Vi har även fulltimmerhus i vårt sortiment. Låt Bra Hus bygga ditt timmerhus. Vi erbjuder både färdiga modeller i byggsats och arkitektritade timmerhus efter dina öskemål till bra pris.


Ett timmerhus behöver en del omsorg av den nya ägaren, dvs. Larsson-Hus bygger och säljer timmerhus som är byggda med isolertimmer och värmetimmer. Besök vår webbplats för mer information om våra timmerhus !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg