torsdag 5 juli 2018

Porthållare

Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Med fjäderanordning för uppfällning av hållare. I uppfällt läge ligger hållaren alldeles plant mot.


Porthållare i elförzinkat stål för uppställning av garage. Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen.

Hos marknadsledande Swedol kan proffsen inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn,och andra som väljer proffskvalitet, handla vad de behöver. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt.


Tillverkad av kraftigt stålrör med hållare, fjädrar och muttrar av glansförzinkat järn. Prisvärd renovering och förvaring. Skånebeslag har porthållare 170.


Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter.

I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa. Kontakta vår säljsupport - Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt. Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från. Dörrhållare, dörrstopp i flera olika modeller finns hos oss.


Läs mer Dörrstopp 1Habo. Nima är en av pionjärerna inom postorder till lantbruk och. Försedd med fjäder som spänner hållaren i ned- eller uppfällt läge.


Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Kundtjänst har öppet vardagar mellan 9-15. Vi besvarar mail på vardagar och svarstiden är max timmar. Går att få på båda sidor, in och.


Jag är ute efter ngn form av porthållare. Men jag vill att portarna ska gå upp till ca 135gr isf bara 90gr som dessa gör. För information om dörrhållare kontakta.


Snygg dörrstoppare som monteras mot underlaget.

Med hållare, fjädrar och muttrar. När dörren öppnas, spänns spiralfjädern och den. Torverk Industrial Doors AB tillverkar industriportar, vikportar, skjutportar, slagportar, takskjutportar, garageportar, portautomatik och portbeslag. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. För uppställning av dörr eller port i fullt öppet läge.


För höger-eller vänsterhängd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg