fredag 23 juni 2017

Golvlist kabel

Vi har lättkörda och praktiska hyllvagnar. Stort sortiment - Alltid fri frakt! Kontorsmöbler av högsta kvalitet. Vardagar mellan 07:och 17:00. Handla fraktfritt hos Bygghemma.


Golvsockel som döljer och skyddar alla typer av elsladdar och kablar genom en kanal inuti listen. Försedd med ett montageclips som ger dig osynlig fastsättning. Sladdgömma som håller ordning på kablar och grenuttag. Söker du efter lister till ditt byggprojekt eller renovering?


Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av bland annat sockel, foder, talklister, tröskellist och. Den stora frågan är nu huruvida man får dra. Då mina uttag i min lägenhet står på fel sida så måste jag dra runt bland annat. Det är även enkelt att förvandla en vanlig slät dörr till en spegeldörr med hjälp av snygga lister.


Vi lägger in ekparkett och sambon vill ha golvlist i ek. Men jag skulle vilja ha plats för framtida kablar bakom listen. Hon vägrar en ful kabelkanal.


Det är dörrfodren som ramar in dörren visuellt och golvlisterna som för stilen vidare genom resten av rummet. Därför får du dörrfoder och golvlister i samma. Med löst lock och stansade hål för skruv. Lämplig för el-, data- och larminstallationer etc. Kan även fästas med dubbelhäftande tejp.


Dölj kablarna från teven eller stereon! Ansluts kabellist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet. Kabelkanalen är m lång, en längd som gör den perfekt. Sockel ventilerad kan användas som golvlist för att ventilera ut fukt.


Hemmet ser rent och snyggt ut med en kabelkanal från D-Line. Golvlister i form av nivålist, skarvlist, sockellist, tröskellist och trapplist i hög kvalitet. Köp golvlister online med snabb leverans på Fredells. Med Flexi kan du montera golvlister och foder med.


Golvlisten är oftast det sista man brukar sätta och ska vara pricken över i:et i hemmet. Här hittar du golvlister ! Vårt breda sortiment med golvlister innefattar bland annat som golvsocklar, nivålister, trappnos skarvlister, avslutningslist, och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg