fredag 9 juni 2017

Herdins oljebets

Just nu kampanj på Oljebets. Oljebetsen är inte lika transparent som Äkta bets eller Lackbets, men ger istället en. Alltid bra priser på Oljebets hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. För infärgning av träytor inomhus.


Osmo Oljebets används för infärgning av trä inomhus, transparent eller intensivt beroende på valt verktyg och antal. Specialolja lämpad för köksbänkar, köksbord och andra träytor i köket. Ger en vacker och tålig yta med bra vatten- och smutsavvisande egenskaper.


Den är lätt att stryka ut och få jämn och fin. BROSCHYRER Här finner du ett urval av våra broschyrer. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Arbeta in oljebetsen med en trasa eller en moddlare. Torka bort överskottet i träets fiberriktnig.


Oljebaserad betslösning för stora och små ytor av nytt eller renslipat trä. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Lär dig att betsa trä med gör det själv beskrivning.


Här hittar du tips om vattenburen bets och lackbets. Slipa golvet lätt och dammsug noggrant. Jag har under försommaren gått loss och målat på både det ena och det. Med reservation för slutförsäljning och fel i prisangivelser. Denna webbplats använder cookies.


Betslack En polyuretanbaserad alkydlack som ger ett slitstarkt skydd på såväl betsade som trärena ytor Oljebets Pigmenterad. Lösningsmedelsburen bets med lack. Passar trärena eller tidigare behandlade ytor. Oljebets framhäver trästrukturen och ger en enhetlig betston.


Innehåller pigmenterade oljor och. Oljebetsen ger ett bra grundskydd samtidigt som träytan får en mjuk. Herdins oljebets är inbördes blandbara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg