måndag 26 juni 2017

Decoupage på glas

Billigare decoupage på Skapamer Snabba leveranser - Köp nu! Stort utbud av fina tyger! Lite tips på fina julklappar man kan göra själv och ge bort till nära och kära. Jag har länge varit nyfiken på decoupage på glas , hur man går till. Här kommer en lite mer uppdaterad version på hur man gör decoupage , enkel grund.


Speciallack för servettdecoupage på glas och porslin. Kan användas både som lim och lack. Härdas minuter i 1grader. Med hjälp av decoupage kan du göra egna, unika set. Eftersom pysselstafetten har hösttema har jag valt ut ett höstligt motiv på servetter.


En otroligt enkel men rolig teknik för att motivlägga allt från glas till papper. Fler än olika decoupage med snabb. Tekniken användes flitigt för att på ett enkelt och billigt vis dekorera och mönstra allehanda. Decoupage - eller pappers. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Spara - På Online Shopping. Gör så här:Pensla lacken på föremålet. Lägg försiktigt på motivet med mjuk pensel. Jag har tidigare gjort ett inlägg här på bloggen om hur man enkelt och billigt gör sitt egna decoupagelim och har under några månader fått många frågor på.


Lyktor med decoupage skapa en avslappnad atmosfär. Istället för keramik du vill prova andra hantverkstekniker? Köp servetter till decoupage billigt hos.


Och vill du verkligen inte prova på det kan man faktiskt absolut använda våra. Sära på servettens lager, oftast är servetten gjord av tre tunna, tunna papper. Ta det som du önskar klä in din sak med. Många olika servetter till decoupage och samling på följande sidor.


Man kan dekorera alla möjliga saker med decoupage ,. Allt för den som gillar att pyssla. Titta under dom olika undergrupperna så finner du olika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg