tisdag 3 mars 2015

Skärmad elkabel

Delbetala i upp till månader. Så om jag förstår det rätt skall man inte använda en skärmad elkabel till hifiutrustning utan jord? Jag tänker installera ett trådburet nätverk i lägenheten.


Jag är funderar på om jag ska använda skärmad eller oskärmad installationskabel. EMC- skärmade kraftkablar är störningsskyddade. Använd installationsrör som är skärmade.


Skärmade halogenfria elinstallationsrör. Det finns en ny generation halogenfria installationsrör som är försedda med. Installationskablar, jordkablar, nätverkskablar och många fler Rätt typ av kabel till ditt projekt – hos oss hittar du olika typer av kablar för olika ändamål. För att kunna använda skärmad kabel till apparat med Ckontakt. Kabeln skall vara av typ EKLK,alltså skärmad kulo kabel.


Märk ut var ni drar rören,för att förbikomma ev. Nätverkskabel parallellt med elkabel , skärma. Letar du efter en elkabel till din elinstallation?


Vi har mängder av elkablar som är godkända för starkström och svagström. Den skärmade är lätt att känna igen eftersom den har ett hölje av metall längst ut, medan den oskärmade är genomskinlig. En vanlig elkabel med någorlunda rimlig normal belastning. Ett tillfälle där skärmade kallat bör undvikas är i hus med flera centraler. Personligen använder jag enbart skärmade.


Kabel för starkström av hög kvalitet. Att dra nätverkskabel och telekabel tillsammans med elkabel är VERKLIGEN inte att rekommendera,. Däremot med STP, skärmad TP.


Elproman marknadsför specialkablar och anslutningsdon med tillbehör, speciellt med godkännande för olika exportmarknader. EKK Light-kabel för fast installation. Luxorparts Förlängningskabel Ojordad m (EU) 2-pack.


Se vårt urval av Elkabel Anslut. Med skärmade dosor och skärmade elrör kan den elektromagnetiska strålningen minskas kraftigt i elinstallationen. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


PVC-isolera PVC-mantlad och skärmad jordkabel från Amiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg