måndag 23 mars 2015

Häftpistol för kabel

Högkvalitativa häftpistoler från Rapid. Verktyg och maskiner av högsta kvalitet. Beställ direkt i vår webshop!


Lättanvänd och ergonomisk häftpistol som kan användas både som vanlig häftpistol och kabelklammerpistol för lågspänningskablar. Pistolens kraft kan anpassas. Våra häftpistoler från bland annat Rapi Bosch och.


Kan användas till häft- och kabelklammer, spik och stift, vilket gör den till en perfekt allroundhäftpistol för alla typer av fästarbeten. Professionell häftpistol för kabelklammer RL14C och RL15C 6-mm. Rekyldämpad och lättarbetad häftpistol för snabb och effektiv häftning av kabel.


Hög slagkraft och lång livslängd. Hos oss hittar du ett stort utbud av häftpistoler och klammer i ergonomisk design för att göra arbetet. Hej Söker efter en häftpistol för kabelklammer. Har i alla tider spikat kabel med plast-klammer, men hade en antenn-tjome här som häftade fast.


Lätt och kraftfull häftpistol med tåligt aluminiumhuvud för att fästa affischer, tyg och annat. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Spara - På Online Shopping. Lämplig när du ska klä om möbler eller t. Häftpistol för både klammer och spik. Den reglerbara slagstyrkan gör att.


Byggmax AB lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare. Det finns återigen bara allmänna krav på att kablar t. Handla HÄFTPISTOL TARROW till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Tidsbesparande verktyg för all form av kabel -förläggning.


Tillverkad helt i stål med omställbar slagstyrka. För smaltrådsklammer – mm samt för lågströmskabelklammer. För häftning i de flesta material.


Hanterar den nya typen av isolerad kabelklammer (O) (K) (Y). Idealisk för att fästa kabel på trä. Smart klammerpistol för riktiga plasklammer. Rekommenderas för fastsättning av takplattor, m. Lättvikts häftpistol för hemmabruk eller kontoret.


Förkromad stålkonstruktion ger lång hållbarhet. Hopfällbatrt handtag med lås för smidig och säker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg