måndag 16 mars 2015

Lång duschdraperistång

För att dra ut den är inga problem men att dra ihop den om den blir för lång är den verkliga utmaningen. Hej Letar efter en lång duschdraperistång som inte behövs skruvas upp utan spänns mellan två väggar. Den längsta jag hittat är m men jag. Letar du duschdraperistång av hög kvalitet?


Vi erbjuder svensktillverkad duschstång för alla badrum, stort som litet. Duschstänger till rätt pris.

Levereras inom 2-vardagar. Vi har duschstänger och duschdraperiringar i färgerna klar, vit och krom. Teleskopisk duschstång tillverkad av aluminium. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Spara en massa pengar här!


Kromfärga expanderbar duschstång. Expanderbar stång med unik montering. Inga verktyg eller hål i väggen. Monteras lätt utan verktyg – bara drag och vrid.

Enfärgat, mönstrat eller randigt, se vårt stora utbud av duschdraperier. Handla i någon av våra butiker eller köp online i vår webbshop på hemtex. Mora Cera S extra lång duschstång. Skruvar samt pluggar ingår. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.


Där finns precis en sån duschdraperistång med 90-gradersvinkel och infästning i taket som jag önskar! Jämför priser och läs recensioner på Badrumstillbehör. Under Sortiment-menyn högst upp hittar du våra produkter såsom duschar, duschkabiner, duschdraperier, mattor, halkmattor, toalettsitsar, trådhyllor, vågar. Se Badrumstillbehör och hitta ett stort utbud från HeFe på VVSochBAD. Logga in på nytt om du vill fortsätta med dina bankärenden.


Funderar du över vilken storlek av ett duschdraperi du skall beställa, eller är du i fatt med att montera en duschstång? Det råder ofta viss förvirring kring. Sveriges bästa sökmotor för shopping. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe.


Shoppingsöket för dig som ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg