torsdag 5 mars 2015

Tryckimpregnerat trallvirke

Bygga trädäck eller skapa insynsskydd? Impregnerad trall är ett perfekt val! Tvätta ditt trädäck på rätt sätt. Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus.

Du kan låna ett släp kostnadsfritt. Boka i terminalen på varuhuset. Vi har materialet till projektet. Alltid till vettiga priser! Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Tryckimpregnerat trallvirke , NTR-AB. Används främst till uteplatser, altaner och bryggor samt till andra konstruktioner ovan mark.

Med tryckimpregnerad trall får du ett långvarigt rötskydd på din altan. Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb? Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall, byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära. NTRAB Brandimpregnerat Gör din beställning innan kl 12:för att få.


Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Allt tryckimpregnerat virke från Moelven är producerat enligt NTR-standarden vilket innebär års garanti mot röta. För bästa hållbarhet och för att. Hitta lägsta priset på Trallvirke.


Jämför priser och läs recensioner på Virke. Derome Timber producerar tryckimpregnerat virke såsom trallvirke , ytterpaneler och hyvlade reglar samt stolpar. I sortimentet finns både grön- och bruntryckt virke. Trallvirke av hög kvalitet med års garanti hos Borgunda i Skaraborg! Vilket virke ska jag välja?


Sortering G4-med få inslag av 3. Hos oss hittar du XL trallen i dimensionen 28x120mm. Förutom det visuella uttrycket så är det viktigt att tänka på att köpa trallvirke i trä som är tryckimpregnerat ,.

Hoppa till navigering Hoppa till sök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg