tisdag 24 mars 2015

Krympslang röd

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Tillverkade av flamsäkert material.


Beställ idag, leverans imorgon! Vi har krympslang som passar er. Frakt: kr, hämta i butik är fraktfritt. Mycket prisvärd krympslang med lim. Skriv in den e-post som används vid inloggning.


När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Stort sortiment av elektronik och automation produkter. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Fraktfritt över 500:- inom hela Sverige!


En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare,från klocka till truck. Krymper till ca av diametern. Röd och svart: — mm. Komplett sortiment med st krympslang på papperskärna samt hållare.


Den mångsidiga västen Flipper har två sidor. Vill du byta färg vänder du enkelt och smidigt västen ut. Värmekrympbar slang appliceras universellt för isolering av anslutningar eller för slutbehandling av eltrå för isolering av lödda punkter på motstånd och. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt.


Perfekt att ha till snyggt lödda kablar! UL-godkänd krympslang av bestrålad självslocknande polyolefin. Stor flexibilitet, ingen sprickbildning efter timmar i -55°C. DeLOCK Sats med krympslangar i blandade färger Denna sats med krympslangar från Delock kan användas för att fästa eller isolera kablar. Levereras på rulle i längder om meter.


Jämför och hitta det billigaste priset på krympslang. Tillgänglig i ett flertal färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg