måndag 30 mars 2015

Släpkärra jula

Tippbar kärra som klarar upp till 1kg last! Vi vill att människor ska vilja fixa. Med Meec:s praktiska släpkärra anpassad för trädgårdstraktorer och fyrhjulingar kan du förenkla.


Välkommen till oss på Jula ! Ej registrerbar släpkärra som bl.

Kärran har tippfunktion, stora luftgummihjul samt dragstång med fästsprint och är. Kapell tillverkat av vattentät och mycket tålig PVC. Spännrem, fästknoppar, skruvar samt muttrar ingår.


Bil- och garageprylar - välkommen till Jula ! Har du sökt efter stödhjul till släpkärra ? Till de allra flesta släpkärror behöver man nämligen detta. Det är inte alltid ett lagkrav, men släpet blir på.

Universallås för släpkärror, båttrailers och husvagnar. Låset sätts fast på kulkopplingen. Letar släp till huset, mest för att köra skit till tippen men även för att kunna lasta banhoj till bana.


Snöat in på obromsat för att få minimalt. Flytta tunga saker på ett enkelt sätt med en transportkärra eller vagn Var rädd om ryggen, använd en praktisk transportkärra istället. Så har du en bromsad eller obromsad släpkärra , båttrailer eller hästkärra så har vi alla reservdear du kan tänka dig från nya hjullager, bromsbackar,. Har tänkt köpa mig en släpkärra för att användas till diverse lättare sysslor,. Praktisk trädgårdsvagn som du enkelt och smidigt transporterar växter, jordsäckar, redskap och många andra föremål med.


Antingen för hand med draghandtaget. Bra kvalitet - Låga priser – Vi skickar över hela Sverige och har en stor släputställning i Halmstad. Båda är tvåhjuliga och med tipp. I den här kategorin finns släpvagnsdelar som släpvagnskontakter, elkablar och kulkopplingar. Nytt släp p hjula gr p 6förvisso utan stödhjul men det gr att köpa till för ngra hundringar.


Släpkärra Jula Obromsad EU-trailer som fr köras i. Vi på Släpvagnshuset arbetar som reservdelsgrossist, med det mesta för släpvagnar och husvagnar. Välj den kategori som du vill se en del av utbudet.

Jämför priser och läs recensioner på Larm och Säkerhet. Vi hjälper dig att hitta rätt släpvagnslås Larm och Säkerhet och göra ett. Vill du endast ha en huv till din släpkärra mäter du från övre kanten på ställningen och nedåt så lång du vill att huven ska gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg