torsdag 19 mars 2015

Vkr rör pris

Rör från alla ledande leverantörer. Stena Stål har det mesta när det gäller KKR, VKR och precisionsrör. Vi har även ett välutvecklat sortiment av runda rör. För kundanpassad längd tillkommer kapkostnad.


VKR är vanligast i byggsammanhang och är oftast svetsat. Varmformade konstruktionsrör VKR är ett lämpligt stålrör att använda som stående pelare eller som liggande balk. Vi levererar VKR Hålprofil direkt till ert.


Varmformade hålprofiler håller ett högre pris än kallfromade konstruktionprofiler. Jag skall ta bort två bärande väggar, har haft en konstruktör hemma som kollat på det och beräknat balkarna. Pelarna som balkarna skall vila på skall vara VKR. Bromma Stål lagerhåller KKR- rör i två olika kvalitéer S3och S235. VKR -Fyrkantsrör hålprofiler.


För att det inte ska bli sprickbildningar i rören är hörnradien. VKR 120x120x3mm S355J2H 12m. Nu har vi sedan en tid tillbaka utökat vårt lagersortiment med ett antal VKR. Kvadratiska- o rektangulära varmvalsade hålprofiler. För att se priser på handelsstål klicka på länken nedan för respektive produkt.


Här hittar du kallbearbetad stång, ämnesrör och rundstång. Vi tar din idé till färdig produkt och skapar de konstruktionslösningar du behöver. Vi ska växla av en bärande och ersätta med HEA 1balk ståendes på VKR 90xkonstruktionsrör.


Det är tänkt att balkarna ska kapas och. KKR har ett lägre pris än VKR men för att undvika sprickbildningar är hörnradien större än på motsvarande VKR. Svenskt företag specialiserat på rör ,. Varning för HFRHS ( VKR ) och CFRHS (KKR) profiler som kommer från importören ARO Steel SRL i Italien. Sök efter produkter och priser. Jämför priser och läs recensioner.


De vanligaste hålprofilerna är de fyrkantiga VKR och KKR samt. Cirkulära rör används ofta för utseendets skull när. Fråga oss gärna om priser.


För att vi ska kunna erbjuda dig bästa priser och service, välj om du handlar som privat eller företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg