fredag 27 mars 2015

Överliggare räcke ek

Herrljunga Ledstångsfabrik tillverkar ledstänger, överliggare , handledare,stolpar,avvisarlister,barriärer,och räcken. Tillverkar steg och vilplan till trappor. Vi har materialet, råden och inspirationen för ditt nya altanräcke! Mät ner mm från överliggaren och gör en markering på varje stolpe. Stockholm där monterings- och täcklist ingår.


Ek : Nedladdningsbara dokument. När man har önskat en överliggare av trä till sitt räcke så har vi tidigare erbjudit dessa i antingen Ek eller Teak. Håller på att göra om trappen med rostfria rör och har tänkt mig en överliggare i EK. Hade tänkt mig en storlek. Konstruktionsexempel innehåller principlösningar med beskrivning av material, tekniska data,.


Behöver du en vindstrappa eller inspektionslucka till din nya vind? Vi på K-rauta har allt för trappor och räcken , från plansteg till bakkantslist och sättsteg. Allt från runda ledstänger till profilerade handledare och överliggare. Du hittar också räcke ,spalje och barriär räcken.


Inoxa AB erbjuder ett av Sveriges bredaste utbud inom räcken för offentlig och privat milj. Beroende på hur du vill utforma just ditt räcke väljer du mellan hörnstolpar,. Handledare och överliggare till ditt räcke kan du få i olika träslag som Sibirisk lärk, EK ,. Ett räcke med fäste för överliggare i trä. Räcket har en underhållsfri stomme som i kombination med tryckimpregnerade träreglar ger lång livslängd. Ektrappa under montering i totalrenoverad fastighet.


Rostfria räcken med runda överliggaren avslutas med en kraftigare rostfri ståndare. Snyggt räcke som kombinerar trä och metall. Underhållsfri stomme med lång livslängd.


Kombinera med en överliggare. Med eller utan överliggare. Det rostfria glasräcket kan beställas med eller utan överliggare. Marifix räckessystem är mycket anpassningsbara – det gäller inte minst våra räcken med stolpar.


Någon som har några bra tips på brädgårdar som säljer profilerade. Vår absolut populäraste överliggare genom tiderna. Passar väldigt bra till räcken och som ledstång. Willab Gardens glasräcke har modern form med kvadratiska stolpar.


Tillsammans med överliggare. Med sina många användningsområden blir detta räcke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg