torsdag 12 mars 2015

Frässtål profiler

Vi jobbar endast med frässtål av högsta kvalité. Theofils beslag säljer frässtål av hög kvalitet från bland annat Festool och Cobolt. Fräsverktygen finns i flera olika modeller och utföranden. Att handöverfräsen är en ovanligt mångsidig maskin beror på att det finns så många olika frässtål med vilka man kan skapa ett otal kurviga profiler med.


Med hårdmetallfräsar i trälåda, mm skaft.

Innehåller: notfräsar 3-mm, fasfräs, profilfräs, nyckelhålsfräs, sinkfräsar, hålkärlsfräsar. Enkelt uttryckt består maskinen av en elmotor och en chuck i vilken man spänner fast frässtål och som är höj och sänkbar i. Men för en novis i frässtål -djungeln behöver jag lite hjälp. Har försökt hitta ett frässtål eller kombination som kan åstadkomma dessa matchande profiler. Ingen lycka hittills så, vad tror ni?


Köp Frässtål online eller via vår butik i Arlandastad. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!

Frässortimentet från Bosch: HM-kvalitetsskär, optimerad skärgeometri och precisionsslipning för alla användningsområden. Med rätt frässtål kan DU utföra arbeten, som tidigare bara de skickligaste hantverkarna kunde klara av. Läs mycket mer om olika slags frässtål här. I vårt stora sortiment hittar du bland annat träfräs, fräsfilar och frässet av hög kvalitet till ett bra pris. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Antal i förpackning ¹Minsta beställningsmängd = detaljistförpackning. KLASSISK KANTPROFILFRÄS En profil med tidlös form och elegan. Det är den mest använda profilen vid stenbänkskivor.


Rak fasad kantprofil ger bänkskivan ett vackert och elegant intryck. Passar till alla granit-,. Precisionsfräsen med LED-belysning och digitaldisplay. Ergonomisk handtagsdesign. Kullagrat frässtål tillverkat av härdat kolstål (kropp) och volframkarbid (skär).


Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Vi har prylar för både små och stora projekt.

Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla frässtål bekvämt online eller i våra varuhus. Det finns massor av olika profiler på denna typ av frässtål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg