onsdag 14 september 2016

Köksbänksolja

Specialolja lämpad för köksbänkar, köksbord och andra träytor i köket. Herdins Köksbänksolja är en specialolja för träytor i köket. Produkten består av en blandning av noga utvalda oljor som ger en vacker och tålig yta med bra. Ytor behandlade med Köksbänksolja rengörs med ljummet vatten, eventuellt med tillsats av såpa.


När ytan blir sliten och känns torr och sträv kan den slipas med. Beställ allt inom Träolja m. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. Den består av en bladning av noga utvalda oljor och är godkänd enligt SS EN 71.


Oljan ger en snygg, tålig och vatten- samt smutsavvisande yta. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. AC-webbutik, filspridning och vår bildbank. Du kan använda ditt gamla lösenord för att logga in i butiken. Googla på Herdins köksbänksolja.


Där kan du hitta fram till vilken butik i din närhet som har den genom att skriva in ditt postnummer. Sedan har jag aldrig hört. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Innehåller Vegetabiliska oljor. Kontaktplast 45cm Grå marmor. Den fläckiga och slitna köksbänken kan bli vacker igen. Vi visar hur du behandlar bänkskivan så att den blir som ny.


En olja speciellt för träytor i köket som ger en snygg och. Bänkskiveolja Herdins 5ml. Köp Finishing Oil inomhus. Ger en vatten- och smutsavvisande ytbehandling. Strykjärn har jag använt tillsammans med en genomblöt frotehanduk för att reparera ett par bucklor i skivan (detta funkar över förväntan).


För permanent infärgning av naturfibrer. Bomull, linne, rayon, viskos. Räcker till 5g torr textil. Avser 3-kg i tvättmaskin. För golv, paneler och möbler av trä.


Hårdvaxolja Originalet är ofärgad och används för inomhusbruk. Blandning av noga utvalda oljor som ger en vacker och tålig yta med bra vatten- och smutsavvisande egenskaper. Idealisk för infärgning av paneler och tak, dekorationslister och bjälkar, snickerier, möbler, dörrar, hyllor m. Fungerar även för transparent.


Hitta senaste kataloger från Jula i Mora (Dalarna) samt de bästa erbjudandena från andra byggbutiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg