onsdag 28 september 2016

Ljusrelä utomhus

Spara tid och pengar med Kelkoo. Se vårt sortiment av ljusrelä , rörelsevakter mm. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Sskymningsreläguide så man styr sin belysning enkelt.


Skymmningsrelä som tänder ljuset när ljuset faller. Valbar nattsparfunktion släcker ljuset på natten och tänder ljuset igen under morgontimmarna om så önskas. En ljusrelä arbetar som så att den känner av när det blir mörkt utomhus , då tänds lamporna. Timern kan ställas i två lägen 1-timmars aktivering efter att det blivit tillräckligt mörkt. Anslutning av alla typer av laster upp till A. Ljusrelä med timer från Gelia.


För utanpåliggande montering inom- eller utomhus. Skymningsrelä från Elko i mycket hög kvalité. Ansluts direkt till ett vägguttag och kan användas både utomhus och inomhus. Handla tryggt med Clas Ohlson.


Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Elektroniskt ljusrelä med inbyggd ljuskännare. Fotocell känner av ljusmängd (5-lux). Styr din belysning automatiskt när det blir mörkt. Pluggas in i vanligt 230V strömuttag.


Slår automatiskt på strömmen vid skymning och av vid gryning. Har sökt förgäves efter detta men det står inte om de funkar till led. Billigast var denna på Biltema.


Trodde det var solcellsdito -men icke. Drivs via trafo från ett eluttag utomhus. PIR, rörelsedektor för utomhusmontage.


Detekterar värmekällor som rör sig inom övervakningsområdet (passiv infraröd teknik) och kan till exempel tända en. IS NM 3är en smart kombination av rörelsevakt och ljusrelä vilket ger maximal energibesparing. Utomhus , för styrning av belysningsanläggningar.


Utförande: Hus av ABS-plast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg