måndag 19 september 2016

Hyra takbox malmö

Tåliga och lättmonterade med snabbfäste som gör monteringen extremt enkel. Alla takboxar klarar kg last och är öppningsbara. Behöver du extra utrymme för skidorna och packningen? Då kanske våra takboxar och skidräcken är för dig!


Hyra Takbox - företag, adresser, telefonnummer. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Vid hyra av takbox avses veckopris med dagar, t. Funderar du på att hyra eller köpa takbox ? Tag då först en titt i vår guide till takboxar.


Varför köpa en dyr takbox inkl takräcke? Handen på hjärtat hur många gånger använder man en takbox under ett år? Hos oss hyr Ni en stor säker takbox inkl. Hyr takbox från Trapper och Thule hos Kanotcentrum Göteborg.


Mycket bra kvalitet och vi hjälper er att montera pp boxen. Oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig. Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer. Att tänka på då du hyr takboxar oss.


Malmö Släpvagnscenter AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 1TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Nu kan ni hyra takboxar av oss på Mekonomen Eklanda.


Kontakta oss för bokning eller om ni vill veta mer. Takräcke (lastbärare) hyr vi inte ut. För dig som ska hyra bil erbjuder vi flera olika hyrbilslösningar. Kostnaden för hyran varierar mellan. Hyr cykelhållare till takräcke eller till dragkrok.


Vi hyr även ut takräcken till bilar med. Med en högkvalitativ takbox från Thule får du extrautrymmet du behöver för att få med dig såväl skidorna som det stora tältet på semestern. Du kan hyra Takbox för ca 1kr per dag eller 5kr för en vecka. Thule, packline eller vad du än kallar det - du kan hyra det genom Hygglo! När ni väljer att hyra minibuss hos Sixt i Malmö kan ni även boka tilläggstjänster som exempelvis barnbilstolar, dragkrok, bälteskudde, bagagehylla och takbox.


Hyrbil utomlands Hyrbil i Storbritannien. Produkttyp: Thule Motion XT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg