tisdag 13 september 2016

Justerbara betongplintar

Betongplintar fungerar som en grund till mindre byggnader och förankrar dessa i marken. En betongplint med fasta järn klarar större horisontella krafter än en. Används när man önskar ett visst mått av avägning i grundkonstruktionen, där flexibilitet och hållfasthet efterfrågas.


Färdiga betongplintar olika typer av konstruktioner. Både med ingjutna stolpskor och justerbara där stolpskon skruvas i.

Benders justerbara plintsystem ger en flexibilitet och underlättar väsentligt monteringen av altanen, trädäcket och liknande. Den justerbara hållaren gör att du. Justerbara betongplintar ger större flexibilitet än fasta och. Med fasta, ingjutna stolpskor eller justerbar stolpsko som skruvas till önskad höjd. Betongplint finns i flera varianter och storlekar, med redan ingjutna beslag eller plintar och beslag för sig.


Beslag finns både fasta och justerbara. Plint med justerbara plintskor Plint där den varmförzinkade U-formade stolpskon skruvas i plinten.

Med Benders Betongplint 7mm tillsammans med Benders efterjusterbara hållare får du en plint som är mycket användarvänlig, smidig och kostnadseffektiv. Normalt sett bygger man en altan på betongplintar. Det gör man oavsett vilken typ av mark man ska bygga på. S:t Eriks Mplint är lämplig för att hantera trycklaster vid exempelvis altan och trädäckskonstruktioner.


Bygg enkelt uthus, staket mm. Jag ska bygga en friggebod i lösvikt (enkelboden) och köpte hem 8st 700mm plintar med ingängade justerbara stolpskor. Underbart med justerbara stolpskor men inte är dom lika stabila som gjutna tycker jag. Hos oss finns egentillverkade betongplintar till altan och andra byggprojekt.


Välkomna till Blixbo Cement när du behöver bra plintar! Belastning upp till 4kg vid normala. Säkerställ gott underarbete för att förhindra tjärlförskjutning.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Du vet väl om att vi gärna. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


Detta är tänkt att byggas på ett kryssbjälklag vilande på färdiga betongplintar där det övre.

Det mesta börjar med en plint- ja i alla fall om du ska bygga något över mark och som behöver en stabil förankring. Gjuta egna plintar måste man göra när. Marknadens smartaste plintsystem med efterjusterbar stolphållare för snabb och enkel montering.


Finns i två olika höjder och med fem olika stolphållare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg