måndag 12 september 2016

Gamla hatthyllor

Stort utbud av heminredning. Billigare hatthyllor - Trendrum. Svårt att hitta några trevliga krokar som passar just er? Ingenting att hänga upp sig på!


Jag hade turen att komma över två gamla fina hatthyllor med gamla ankarkrokar.

Precis sådana som jag letat efter. Och mer shabby kan det nog inte bli. Jag vill hitta en hatthylla i gammeldagsstil. Huset vi bor i är från sekelskiftet. Rensar ni någonsin i eran snickarbo?


Väggen är för tunn för hatthyllan, vad ska vi. England hos Gamla Mejeriet. Denna webbsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av webbsidan.

Länna Möbler för ett stort sortiment av hallmöbler från ledande varumärken. Ni finner en stor variation av hallbyråer, speglar, galgar, hatthyllor. Nostalgi hatthylla, ritad av Gunnar Bolin, är en klassiker i svensk möbelhistoria. Påsk théservis, gamla fina ramar 247. Vårt matbord har Christian gjort av gamla golvplankor.


Ett billigt och grovt matbord som var enkelt att göra och passar bra så länge vi har. Auktion på Stigsro söndag juni kl visning kl då hem från Bollnäs, Arbrå, Ljusdal och Stugsund säljes! Tandläkarskåp, kopparsaker, gammal våg från. Handla Hatthyllor till bra. Designen är en fusion mellan gamla och nya influenser och slutresultatet är möbler som sticker ut utan att för den sakens skull.


ExMez Svensk Design med Funktion - Vi tillverkar även gamla klassiker som t ex krokar till hatthyllor och en del klassiska glasknoppar - ExMez står för före detta. I vårt sortiment finns klassiska och tidlösa inredningsdetaljer såsom hatthyllor. Vi arbetar löpande med att fylla webshopen med fler reservdelar som tidigare funnits upplagda på den gamla. Vi nytillverkar dynor enligt mått, men klär även om dina gamla trädgårds-, husvagns- och båtdynor. Köp vita och svarta möbler, vitrinskåp, bokhyllor, skänkar hos Möbelkungen.


Möbler till Sveriges lägsta priser, snabb leverans och tusentals möbler i lager. Hoppas ni haft och har en fin påsk!

Sedan sist har jag haft många olika projekt och det som ligger mig varmast om hjärtat just nu är HATTASKAR och även lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg