torsdag 22 september 2016

Kattsandsmatta

Köp kattmatta till grymma priser. Alltid bra deals på kattmattor! Samma kvalité - lägre priser! Hemleverans till dörren på 1-dagar (plus 1-dagar om du har lantbrevbärare).


Handla enkelt och tryggt från VetZoo! Kattsandsmatta Softtouch Silver 1kr. Kolfilter Till Nestor Jumbo Kattlåda kr. Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör. En kattsandsmatta av hårt plast som hindrar katten från att dra med sig sandrester in i huset efter sitt toalettbesök.


Håller golvet rent från kattsand. Lägg tillbaka gallret och det är klart. Matta för kattlåda för att slippa strö på golvet. Vi har många olika mattor för dina kattlådor. Snabb leverans från din kattbutik.


Undvik att kattsanden sprider sig i hela huset genom att placera en kattsandsmatta under kattens toalett. Matta att lägga utanför kattlådan för att samla upp kattsand som kan komma med tassarna ur lådan. Ger åtminstone lite mindre sand på golvet.


Mat och annat till dina djur. Trött på att ha kattsand i hela huset? Då finns denna kattsandsmatta att lägga utanför kattlådan där katten kan trampa av sig kattsanden. Det ojämna underlaget får tassarna att.


Superbra kattsandsmatta i snygg form! En grå mjuk matta att lägga utanför kattlådan som förhindrar spridning av kattsand och kattströ. Skynda att fynda kattmatta nu.


Låga priser på allt för katten! Vill tipsa med en jätte bra grej till kattlådan. Har ni problem med att kattsanden hanar överallt?


Jag har haft en kattsandsmatta i några år nu men kattsanden. Beskrivning Enkel att använda Enkel att rengöra Sparar kattsand Färg silvergrå Rengör kattens tassar, håller golvet rent från kattsand. KATTSANDSMATTA SOFTTOUCH CHAMPAGNE : Enkel att använda Enkel att rengöra Sparar kattsand Rengör kattens tassar, håller golvet rent från kattsand.


Mattan ger ett och hygieniskt område runt kattlådan och samlar upp kattsanden från kattens tassar. Eventuellt har du också en kattsandsmatta under för att minska spridningen av sand i hela bostaden. Letar du efter en kattlåda med eller utan tak besök vår shop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg