tisdag 22 maj 2018

Projektorfäste tak

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal.


Universellt projektorfäste för tak - och väggmontering. Justerbara armar i längd- och sidled som passar de flesta projektorer på marknaden.

Roter- och tiltbart projektorfäste. Med vårt obegränsade sortiment av universella takfästen kan du installera vilken videoprojektor som. Universalfäste för projektorer- Klarar max 11kg. Jämför priser och läs recensioner på TV-tillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt projektorfäste tak TV tillbehör och göra ett billigt.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Teleskopiskt projektorfäste för tak hos vidaXL. Deltaco projektorfäste för takmontering, passar även utmärkt för vinklade innertak, max 15kg, silver.


König KNM-PMär ett stabilt och lättinstallerat projektorfäste som ger dig möjligheten att fäste i både vägg och tak.

Vid montering i taket kan du få den. König KNM-PMär ett stabilt och lättinstallerat projektorfäste som ger dig möjligheten att fäste i både vägg och tak. Monteringshöjd från tak 1mm. Inkluderar även takexpansion,.


P100B är ett projektorfäste i svartlackerat stål som passar utmärkt i mörka rum,. Detta fäste kan monteras i vinklade tak ,. Projektorfäste inklusive takexpansion. Kontor, Industri och Offentlig milj ö. För montering antingen i tak eller på vägg. KINGPIN VPM PROJEKTORFÄSTE VPM2FÖR TAK - VERTICAL PROJECTOR MOUNT (VPM) VERTICAL är en serie universalfästen för projektorer.


Stativ för att montera projektorer. En takhiss möjliggör diskret integration i taket av din projektor i konferensrummet eller i vardagsrummet utan. Vi har bra priser och snabba leveranser.


Avstånd tak 2mm Roterbar 360.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg